Over ons

De vraag van patiënten naar niet-invasieve cosmetische behandelingen groeit exponentieel. Venus Concept is een professionele leverancier voor niet-invasieve medische toestellen. Ze bieden verschillende technieken aan, apart of gecombineerd, in een assortiment aan apparaten. Het doel is altijd om de beste resultaten te bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier, zodat de patiënt elke behandeling als aangenaam ervaart en de down time verwaarloosbaar is.

Venus Concept is gespecialiseerd in Multipolaire Radiofrequentie en Electromagnetische Pulsen (PEMF) en levert voor deze technieken de ‘Gold Standard’ op de markt. De laatste twee jaar zetten ze ook in op andere technieken, zoals laser, IPL, Nanofractional RF,… waarvoor ze er ook naar streven om vernieuwend en uniek te zijn met de apparaten die ze aanbieden. Nieuwe toestellen bieden de mogelijkheid om te starten met één techniek en geleidelijk aan uit te bouwen of met alle technieken ineens. Hun uniek businessmodel laat ten allen tijde toe om up te graden naar de laatste nieuwe technieken op de markt.

Het doel van Venus Concept is om een partner te zijn voor zijn klanten met innovatieve technologieën in combinatie met een uniek business model. 

 

Innovatief

Innovatie is een sleutelcomponent voor alles wat ze doen bij Venus Concept, inclusief de look & feel van het merk, de technologie in de toestellen en de manier waarop ze zaken doen.

Klant-Georiënteerd

Venus streeft naar een optimale klantenservice en zoekt proactief naar manieren om de business te ondersteunen.

Globaal Geïntegreerd

Venus Concept is succesvol in meer dan 60 landen. Elk lokaal kantoor is uniek maar werkt wel uniform aan de missie van Venus Concept mbt het voeren van een consistente support en marketing.

Transparant

Venus Concept staat voor eerlijk en authentiek zaken doen, zowel intern als met de klanten.

© Venus Concept - 2024 | Website by Debugged