Diode laser

 

De diodelaser is een wetenschappelijk bewezen, zeer doeltreffende techniek. Met een optimale golflengte (Golden Standard) van 800nm en een piekvermogen van 1600W is Venus Epileve één van de krachtigste diodelasers voor permanente ontharing op de markt. De combinatie van een hoge piekpower, een efficiënte flits (ms) en het real-time koelingssysteem biedt de meest optimale balans tussen een krachtige energie absorptie door de melanine in de haren en veiligheid voor de huid. Venus Epileve creëert een diepe warmtepenetratie in de huid zonder risico's én geschikt voor elk huidtype !

 

Voordelen

  • Krachtig en effectief voor elk huidtype: Venus Epileve is geschikt voor het behandelen van elk huidtype, zelfs de gebruinde huid, het ganse jaar door !
  • Keuze uit ergonomische applicator of voetpedaal: de applicator is ergonomisch ontwikkeld voor zowel links- als rechtshandige personen voor langdurig gebruik met minimaal risico op lichamelijke klachten
  • Veelzijdig systeem met twee behandelopties: Pulse of Slide mode, waardoor je de behandelingen kan aanpassen naargelang het comfort van de klant. Pulse mode levert een hoge energie met een lagere herhalingsfrequentie, bij slide mode gaat de geleverde energie omlaag voor het comfort van de klant en doe je meerdere passages.
  • Revolutionair Real-time koelingssyteem: de applicator meet 1000 maal per seconde de temperatuur van de applicator en van de huid, waardoor het huidoppervlak beschermt blijft tegen energie-absorptie en de warmte ontwikkeling diep in de huid bij de wortel van de haren gebeurt.

 

 

Ben jij op zoek naar een methode voor permanente ontharing die al jouw verwachtingen én die van jouw klant waarmaakt ? Vraag dan een vrijblijvende demo aan met Venus Epileve. Deze krachtige diodelaser met ergonomische applicator, vooraf ingestelde behandelparameters en een SLIDE en PULSE  mode verwijdert haren van gelaat en lichaam op een effectieve manier.  Zelfs die van de meest gebruinde huid.

Vergeleken met bestaande diodelasers is Venus Epileve een effectievere, snellere en veiligere behandelmethode waarbij jij als operator de beste resultaten aan jouw klant kan garanderen !

Maak kennis met onze interessante financieringsmogelijkheden en start nu !

© Venus Concept - 2024 | Website by Debugged