Venus Epileve Venus Epileve - diodelaser

Pijnloze en snelle laserbehandelingen voor je klanten? Het kan! Ontdek de unieke Venus Epileve diodelaser en verdien je toestel al met 40 behandelingen terug!

Het toestel is niet alleen zeer effectief, maar ook zeer eenvoudig in gebruik, waardoor het zorgt voor snel resultaat en comfortabele behandelingen. Tevreden én terugkerende klanten gegarandeerd!

Gebruiksvriendelijk

De applicator is eenvoudig in gebruik voor zowel links- als rechtshandigen en is bovendien ergonomisch ontwikkeld. Zo is er minimaal risico op letsels door overbelasting of vermoeidheid.

Bovendien is de Venus Epileve een tafelmodel, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is of eenvoudig te verplaatsen op de meegeleverde roltafel.

Snelle en comfortabele behandelingen

Venus Epileve heeft twee verschillende gebruiksmodes: 

  • PULSE modus levert hoge energie met een lagere herhalingsfrequentie.
  • SLIDE mdous levert een hoge herhalingsfrequentie van pulsen, waardoor er een hoge gemiddelde energie wordt bereikt terwijl je vlot en continu over het behandelingsgebied glijdt.

Beide gebruiksmodes zorgen voor veilige, comfortabele effectieve en zeer efficiënte behandelingen.

Veilig en pijnloos

Het innovatief real-time koelsysteem meet de huidtemperatuur voor ongeëvenaarde veiligheid en comfort van de klant. Door deze contactkoeling blijft de temperatuur constant gedurende de behandeling. Zo zal de klant geen pijn ervaren. Er is bovendien geen downtime, wat de productiviteit van je salon zal verhogen.

Thermal Relaxation Time

Venus Epileve is een unieke diodelaser omdat het ontwikkeld werd rekening houdend met de laatste nieuwe research op de markt. Uit onderzoek is gebleken dat je het beste en snelste resultaat voor permanente ontharing behaalt, als je de juiste hoeveelheid energie geeft op het juiste moment van de diodeflits. Concreet wil dat zeggen dat je maximale behandelefficiëntie kan aanbieden als een toestel bij het aanleveren van energie rekening houdt met de Thermal Relaxation Time van de haren. Dit is de helft van de tijd dat een haar nodig heeft om af te koelen na een flits. Een toestel heeft dus voldoende kracht nodig om binnen dat kleine behandelvenster zoveel mogelijk energie te leveren én tegelijkertijd een krachtige koeling om de huid tijdens het flitsen te beschermen.

Venus Epileve levert een energiedichtheid tot 40J/cm² en een optische powerpiek van 1600W in combinatie met een krachtige koeling die de huid constant afkoelt tot 5°C. Dit maakt het toestel het meest efficiënte toestel op de markt !

Ben jij op zoek naar een manier om de rendabiliteit van je salon te verhogen? De Venus Epileve is één van de beste diodelasers op de markt! Vraag een vrijblijvende demo aan en laat jezelf overtuigen. Er is bovendien de mogelijkheid om het toestel te financieren op 3 of 5 jaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Opleiding

Leer je liever meteen alle kneepjes van het vak? Je kunt bij ons terecht voor een theoretische én praktische opleiding waarbij je de Venus Epileve leert kennen en gebruiken. De opleiding bestaat een online theorietraining en halve dag praktijktraining. Bij aankoop van het toestel is de opleiding volledig gratis.

Venus Concept Toestellen

© Venus Concept - 2024 | Website by Debugged